Adgangskontroll:

Med et moderne, fremtidsrettet, stadig smartere og mer brukervennlig IP-basert adgangskontrollanlegg fra 2N har man full fleksibilitet, tilnærmet uansett hvilke krav som stilles:

Velg mellom ulike adgangskredentialer: Bluetooth, RFID-kort/brikke, kode, fingeravtrykk. Flere av disse finnes også i kombi-moduler.

Alle adgangskontrollenhetene finnes som frittstående selvstendige enheter, i tillegg til at de også finnes i et varierende utvalg som helintegrerte i porttelefonmodellene Verso, Style, Force og Base.

Tidsstyrt adgangskontroll. Velg mellom adgang 24 timer i døgnet, 365 dager i året, eller tidsavgrenset adgang på faste tidspunkt/dager, eller i en fra/til-periode.

Med et IP-basert adgangskontrollanlegg fra 2N kommer mange fordeler:

Samtlige frittstående enheter har innebygget kontroller mot dørstyring. Enhetene fungerer derfor også frittstående uten en server, slik at hvis én enhet er skadet eller defekt, vil andre enheter fungere.

Rask installasjon og potensiell kostnadsbesparing. Mange bygninger har allerede et IP-nett, enten det er et generelt datanettverk eller et teknisk driftsnett. Hvis nettverket i tillegg har PoE trenger man kun en enkel nettverkskabel for kommunikasjon og strøm, noe som sparer både tid og penger.

Utnytt åpne protokoller som HTTP, SIP, ONVIF, RTSP og åpent API for å integrere 2N produkter med videoovervåkning, sikkerhet og så videre.

IP-teknologi sikrer skalerbarhet. Skal adgangskontrollanlegget utvides trenger du kun å tenke på at hver enhet trenger tilkobling til datanettverket.

Fjernkonfigurasjon. Hjelper våre kunder uten å måtte reise til lokasjon.

 

Porttelefon:

Et porttelefon- eller dørtelefonanlegg er i sin enkleste form en ringeklokke med én ringeknapp, tale, og fjernåpning av dør som sin funksjon.

Med et IP-basert porttelefonanlegg fra 2N har du stor fleksibilitet, optimale integrasjonsmuligheter, samt tilgang til ekstreme egenskaper i forhold til kapslingsgrad, værbestandighet, vandalsikkerhet og generell tålbarhet.

Prosjektets beskaffenhet avgjør hvilke valg som må tas:

Tale- eller videoanrop.

Innfelt- eller påvegg montering.

Antall ringeknapper. Støtte for inntil 146 direkte ringeknapper.

Touchdisplay med adressebok og kodetastatur for adgang. Støtte for inntil 10.000 brukere.

Integrert adgangskontroll: Bluetooth, RFID kort/brikkeleser, kodetastatur, fingeravtrykksleser.

Eksternt IP-kamera for oversiktsbilde og økt sikkerhet, bytt mellom kamera på svarapparat eller i Mobile Video app.

Teknologi og tilkobling: En 2N IP-basert porttelefon er svært fleksibel. Som basis ringer den IP til IP til ett- eller flere svarapparat i samme datanettverk. Dette kan være et separat kablet nettverk for porttelefonanlegget, et teknisk driftsnett, eller et generelt datanettverk, hvor prosjektet avgjør hvilken løsning som egner seg best. Har dette nettverket internettforbindelse har man flere muligheter for video- eller taleanrop til mobiltelefon og nettbrett. Har man ikke tilgang til et datanettverk med eller uten internett finnes også vår mest fleksible modell Verso også i en 4G utgave hvor den gjør akkurat det samme som en Verso IP, men benytter data-SIM fra valgt operatør som databærer.

Som svarapparat kan du for løsninger med tale- eller videoanrop velge fastmontert svarapparat, mobiltelefon, nettbrett, IP-telefon, DECT-telefon, SIP-klient på PC eller fasttelefon.

Har du spørsmål angående porttelefon eller adgangskontroll, kontakt Alexander på telefon 99 57 34 54 eller e-post: alexander@omegatds.no